цветна принова 2

1200 ден

Out stock
SKU: 7043
Боја (спецификации): бела

Големина (димензии): /

Продуктот го нема на залиха

Опис на продуктот

Аранжман од свежо цвеќе во комбинација со балон на стапче.Бојата е варијабилна.

Theme Settings