Љубовно Перниче

3500 ден

На залиха
SKU: 5a88630d6aee
Боја (спецификации): /

Големина (димензии): 40x40x20

Продуктот е достапен

Опис на продуктот

Аранжман од орхидеи во комбинација со други видови цвеќе и зеленило.Цветовите се компактно поставени на сунѓереста подлога во облик на срце која обезбедува влажност и свежина за долготрајност на овој аранжман чија боја е варијабилна.

Theme Settings