Значење на цвеќе

– Алстромериа другарство и преданост
– Астер симбол на стрпливост
– Стрелиција радост, рај и симбол за 9 год
– Каранфил розе мајчина љубов,јануарски роденден, 1 год од свадба
– Каранфил црвенстраст,јануарски роденден,1 год од свадба
– Каранфил бел невиност,лојалност,чистина
– Хризантема перфекција,оптимизам,радост, ноемвриски роденден, 13 годишница
– Гербер радост
– Гладиола силен карактер,августовски роденден,40 годишнина
– Кала убавина,,здравје и просперитет
– Орхидеа љубов,ретка убавина,луксузност,сила
– Роза розева благодарност,восхит
– Роза црвена љубов,страст
– Роза бела невиност,чистина,љубов
– Роза жолта пријателство,радост
– Сончоглед светлина,долговечност,3 год.
– Лале елегантност,грациозност,11год.

Слични вести

Цветен хороскоп

Веројатно го знаете својот хороскопски знак и неговото значење во...

Прочитај повеќе

Како да одберете вистински цвет

Кога нарачувате цвеќе онлајн, има неколку важни работи на кои...

Прочитај повеќе

Режен цвет

За да се одржи подолг периодот на траење на убавината...

Прочитај повеќе

Напишете коментар

Theme Settings